Furgon-City Kft. már több, mint 18 éve foglalkozik kisteherautók javításával

Szervizünk Jumper, Boxer, Ducato típusú haszongépjárművekre specializálódott, teljeskörű szolgáltatással.

Teljeskörű kisteherautó és lakóautó szervizelés magánszemélyek, cégek vagy akár flották számára:
Olajcsere
Műszaki vizsga-felkészítés
Műszaki vizsgáztatás
Futómű állítás
Porlasztó bevizsgálás és tanítás
Szélvédő csere
Gumiszerelés és centrírozás
Diagnosztika
Klíma javítása
Komplett váltó felújítás vagy csere
Teljes motorfelújítás
Ózongenerátoros levegőrendszer fertőtlenítés
Bármilyen teherautó-szervizeléssel kapcsolatos kérdés esetén keressen minket bizalommal a következő elérhetőségek bármelyikén!

Szerviz: 06-30/618-4245 (viber is)

Központ: 06-1/210-9090

info@furgoncity.hu

Furgon szervíz? Igen, mert van rá igény

Aki csak személyautókat vezet, teljesen természetes, hogy az autójának időnként felmerülnek olyan igényei, amiket csak egy szervízben lehet megoldani. Ezek lehetnek a kötelező szervizek, és persze felmerülhetnek nem várt meghibásodások is. Pedig ezek az autók rendszerint nincsenek túlterhelve, sem a tömegszállítás, sem pedig a nagyon sok futott kilométer tekintetében.
Most akkor képzeljük el, hogy egy mindennapi használatban lévő, akár teherszállításra használt furgon milyen megterheléseknek van kitéve! Akármilyen hibátlanul is vannak ezek a járművek megtervezve, akármilyen strapabíró felépítményük van, bizony a furgon szervíz vendégszeretetét élezik ők is. Ellentétben a személyautókkal, a furgonok, kisteherautók esetében az igénybevétel azok többszöröse. És gyakran még a futott kilóméterek is lényegesen nagyobbak, hiszen általában reggeltől estig folyamatos szolgálatban vannak. Nem is beszélve a szállított rakomány súlyáról.
Tapasztalatból tudjuk, hogy bármennyire jó konstrukciókat adnak ki a gyártók, egyik sem lesz örök életű. Fokozott igénybe vételnek van kitéve a futómű, a felépítmény és a motor egyaránt. Ennek a fokozott terhelésnek azonban ára van. A furgon szervíz gondoskodik róla, hogy problémamentesen tudjon mindenki dolgozni, vagy akár csak közlekedni az általa használt furgonnal, kisteherautóval.

Furgon szervíz, ami már bizonyított

A Furgon-City Kft., mint furgon szervíz, immár több, mint 18 éve foglalkozik kisteherautók javításával. Szervizünk a Jumper, Boxer, Ducato típusú haszon-gépjárművekre specializálódott, melyek karbantartását teljeskörű szolgáltatással vállaljuk. Szervizlehetőségeink az egyszerű olajcserétől a klímajavításon át egészen az összetettebb feladatokig, mint például porlasztó bevizsgálás is terjed. Többállásos műhelyünkben kollégáink folyamatosan várják a javítandó/vizsgálandó teherautókat.

De nézzük meg részletesebben, hogy milyen esetekben kereshettek minket

 • Olajcsere
  Ez tipikusan egy olyan beavatkozás, amit minden autóban, legyen az személyautó, vagy furgon, bizonyos időközönként erősen ajánlott elvégeztetni. Nem kérdés tehát, hogy ez az első helyen szerepel.
 • Műszaki vizsga-felkészítés
  Ahogyan a személyautók esetében is, a furgonok forgalmi engedélyében is szerepel egy érvényességi idő. Javasoljuk, hogy még annak lejárta előtt vegyétek igénybe ezt a szolgáltatásunkat.
 • Műszaki vizsgáztatás
  Nem minden furgon szervíz szolgáltatásában elérhető, de ha a felkészítésen túl vagyunk, az általunk működtetett furgon szervíz lehetőséget ad arra is, hogy a vizsgáztatást megoldja.
 • Futómű állítás
  Ez bizony a nagy terheket szállító járművek és az útjaink minőségének együtteséből következően bizony gyakran szükségessé válik.

És adunk még néhány, már csak pontokban felsorolt lehetőséget szervíz-szolgáltatásainkból

 • Szélvédő csere
 • Gumiszerelés és centrírozás
 • Diagnosztika
 • Klíma javítása
 • Komplett váltó felújítás vagy csere
 • Porlasztó bevizsgálás és tanítás
 • Teljes motorfelújítás
 • Ózongenerátoros levegőrendszer fertőtlenítés

Amint az előzőekben leírtakból látható, teljes körű a furgon szervíz szolgáltatásunk van, számunkra nem létezik olyan probléma, ami megoldhatatlan. Bármilyen teherautó-szervizeléssel kapcsolatos kérdés esetén keressetek minket bizalommal.
És amit még fontosnak tartunk megemlíteni, hogy bár ez egy furgon szervíz, de a szerviz idejére, illetve azon kívül is lehetőségetek van nálunk furgonbérlésre is.