Furgon-City Kft. már több, mint 18 éve foglalkozik kisteherautók javításával

Szervizünk Jumper, Boxer, Ducato típusú haszongépjárművekre specializálódott, teljeskörű szolgáltatással.

Teljeskörű kisteherautó szervizelés magánszemélyek, cégek vagy akár flották számára:
Olajcsere
Műszaki vizsga-felkészítés
Műszaki vizsgáztatás
Futómű állítás
Porlasztó bevizsgálás és tanítás
Szélvédő csere
Gumiszerelés és centrírozás
Diagnosztika
Klíma javítása
Komplett váltó felújítás vagy csere
Teljes motorfelújítás
Ózongenerátoros levegőrendszer fertőtlenítés
Bármilyen teherautó-szervizeléssel kapcsolatos kérdés esetén keressen minket bizalommal a következő elérhetőségek bármelyikén!

Furgon szervíz? Igen, mert van rá igény

Aki csak személyautókat vezet, teljesen természetes, hogy az autójának időnként felmerülnek olyan igényei, amiket csak egy szervízben lehet megoldani. Ezek lehetnek a kötelező szervizek, és persze felmerülhetnek nem várt meghibásodások is. Pedig ezek az autók rendszerint nincsenek túlterhelve, sem a tömegszállítás, sem pedig a nagyon sok futott kilométer tekintetében.
Most akkor képzeljük el, hogy egy mindennapi használatban lévő, akár teherszállításra használt furgon milyen megterheléseknek van kitéve! Akármilyen hibátlanul is vannak ezek a járművek megtervezve, akármilyen strapabíró felépítményük van, bizony a furgon szervíz vendégszeretetét élezik ők is. Ellentétben a személyautókkal, a furgonok, kisteherautók esetében az igénybevétel azok többszöröse. És gyakran még a futott kilóméterek is lényegesen nagyobbak, hiszen általában reggeltől estig folyamatos szolgálatban vannak. Nem is beszélve a szállított rakomány súlyáról.
Tapasztalatból tudjuk, hogy bármennyire jó konstrukciókat adnak ki a gyártók, egyik sem lesz örök életű. Fokozott igénybe vételnek van kitéve a futómű, a felépítmény és a motor egyaránt. Ennek a fokozott terhelésnek azonban ára van. A furgon szervíz gondoskodik róla, hogy problémamentesen tudjon mindenki dolgozni, vagy akár csak közlekedni az általa használt furgonnal, kisteherautóval.

Furgon szervíz, ami már bizonyított

A Furgon-City Kft., mint furgon szervíz, immár több, mint 18 éve foglalkozik kisteherautók javításával. Szervizünk a Jumper, Boxer, Ducato típusú haszon-gépjárművekre specializálódott, melyek karbantartását teljeskörű szolgáltatással vállaljuk. Szervizlehetőségeink az egyszerű olajcserétől a klímajavításon át egészen az összetettebb feladatokig, mint például porlasztó bevizsgálás is terjed. Többállásos műhelyünkben kollégáink folyamatosan várják a javítandó/vizsgálandó teherautókat.

De nézzük meg részletesebben, hogy milyen esetekben kereshettek minket

 • Olajcsere
  Ez tipikusan egy olyan beavatkozás, amit minden autóban, legyen az személyautó, vagy furgon, bizonyos időközönként erősen ajánlott elvégeztetni. Nem kérdés tehát, hogy ez az első helyen szerepel.
 • Műszaki vizsga-felkészítés
  Ahogyan a személyautók esetében is, a furgonok forgalmi engedélyében is szerepel egy érvényességi idő. Javasoljuk, hogy még annak lejárta előtt vegyétek igénybe ezt a szolgáltatásunkat.
 • Műszaki vizsgáztatás
  Nem minden furgon szervíz szolgáltatásában elérhető, de ha a felkészítésen túl vagyunk, az általunk működtetett furgon szervíz lehetőséget ad arra is, hogy a vizsgáztatást megoldja.
 • Futómű állítás
  Ez bizony a nagy terheket szállító járművek és az útjaink minőségének együtteséből következően bizony gyakran szükségessé válik.

És adunk még néhány, már csak pontokban felsorolt lehetőséget szervíz-szolgáltatásainkból

 • Szélvédő csere
 • Gumiszerelés és centrírozás
 • Diagnosztika
 • Klíma javítása
 • Komplett váltó felújítás vagy csere
 • Porlasztó bevizsgálás és tanítás
 • Teljes motorfelújítás
 • Ózongenerátoros levegőrendszer fertőtlenítés

Amint az előzőekben leírtakból látható, teljes körű a furgon szervíz szolgáltatásunk van, számunkra nem létezik olyan probléma, ami megoldhatatlan. Bármilyen teherautó-szervizeléssel kapcsolatos kérdés esetén keressetek minket bizalommal.
És amit még fontosnak tartunk megemlíteni, hogy bár ez egy furgon szervíz, de a szerviz idejére, illetve azon kívül is lehetőségetek van nálunk furgonbérlésre is.