Karosszéria javítás

Vállaljuk törött, sérült, karambolos gépkocsijának teljeskörű karosszéria javítását, lakatolását, fényezését.

Ügyfeleink igényei szerint lehetőség van gyári, utángyártott és bontott karosszéria elemekből pótolni a sérült részeket.

Mivel a gépjármű összes javítása és beállítása (motor, futómű, fék, gumi, sebességváltó) egy helyen történik, ezért a munkát rövid határidővel tudjuk vállalni.

  • Fényezést, fényezésre bejavítást szerződött partnerünk útján biztosítunk.
  • Biztosítási ügyintézés: kárbejelentés, kárszemle.

Karosszéria javítás, ha szükséges. Karosszéria javítás kárrendezéssel egybekötve.

Ahogyan a személyautókon, úgy a kisteherautókon, a furgonokon is elkerülhetetlen időnként a karosszéria javítás. Valószínűleg még ennek okai is megegyeznek.
Sajnálatos módon a használat során és az idő múlásával furgonjaink sem lesznek fiatalabbak, és az állapotuk sem javul. Az amortizáció sajnos ezeket a járműveket sem kerüli el. A téli időszak pedig még többet ronthat ezen a helyzeten, hiszen az utak szórására használt só (bár már a köztudatban az van, hogy nem használják) kikezdi a karosszériát, főleg ha nincs folyamatosan kezelve.
De van ugye egy másik tényező is, ami befolyásolja egy jármű karosszériájának állapotát, és szükséges lehet a karosszéria javítás. Ez pedig az, hogy találkozhatunk más járművekkel, vagy egyéb tárgyakkal, amik kárt tehetnek a járművünkben.
Ilyen esetekben bizony előfordulhatnak olyan sérülések, amelyek azonnali beavatkozást igényelnek. Ügyfeleink rendszerint inkább az utóbbi esetek miatt keresnek bennünket, hiszen ezek az esetek azért gyakoribbak, mint az amortizációból eredő károk.
És ha már a karosszéria javítás szóba kerül, a következő kérdés mindig a kárrendezés. Aki a karosszéria javítás területén dolgozik, az nagyon jól tudja, hogy mennyi utánajárással, adminisztrációval jár a kárrendezés folyamata. Mi ezt a gondot is levesszük ügyfeleink válláról. Végigvisszük a teljes folyamatot a kárfelméréstől a javításon át egészen a kárrendezésig.

Mi mindent vállalunk műhelyünkben?

Vállajuk sérült karosszéria javítását teherautóján. Tudjuk, hogy a sérülések szinte elkerülhetetlenek, de azt is, hogy nagyon fontos figyelni a furgon állapotára. A korrózió, rozsda ellen való védekezés alapvető. Nálunk ezt is megkapják az ügyfelek. Amint azt már említettük, esztétikai okokból is történhet karosszéria javítás. Ilyenek például a kilyukadt, behorpadt, rohadó elemek, amelyeket helyre kell állítani.
Mindemellett foglalkozunk a fényezés visszaállításával is. Ez utóbbira lepattogzás, bemattulás vagy kopás miatt lehet szükség.
Vállaljuk továbbá törött, sérült, karambolos gépkocsijának teljeskörű karosszéria javítását, lakatolását, fényezését.
Ügyfeleink igényei szerint lehetőség van gyári, utángyártott és bontott karosszéria elemekből pótolni a sérült részeket.
Mivel a gépjármű összes javítása és beállítása (motor, futómű, fék, gumi, sebességváltó) egy helyen történik, ezért a munkát rövid határidővel tudjuk vállalni. Amit tudni kell még, hogy a fényezést, fényezésre bejavítást szerződött partnerünk útján biztosítunk.

Milyen előnyökkel jár, ha karosszéria javítás esetén nálunk történik a kárrendezés?

A kárrendezés mindig egy gond és nyűg az ügyfél részére. Viszont ebben segítünk. Milyen előnyöket jelent ez az ügyfelünknek?

  • A teljes ügyintézés átvállalásával időt és pénzt spórolunk meg.
  • A kárfelvétel telephelyünkön is megtörténhet.
  • A felmérés és az árkalkuláció folyamán ügyfeleink részére a leggazdaságosabb magoldások megtalálásában is segítünk.
  • Folyamatos tájékoztatást adunk a kárrendezés aktuális állapotáról.

Összegezve azt tudjuk mondani, hogy ha furgonjának akár esztétikai okokból, akár egy koccanás miatt szükséges a beavatkozás, keressenek bennünket bizalommal, megfelelő szakmai tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkezünk.